Bútorszállítás költöztetés

Bútorszállítás

Bútorszállítás Budapest minden kerületében és környező településeken is. Teljes körű megbízható lakossági költöztetés már 20 éve.

Tel.: 06-30-952-39-94

Mobiltelefonról azonnal hívható, kattintson a telefonszámra.

Bútorszállítás költöztetés árak:

Teherautó + sofőr Ár: 4.500.-Ft /óra

Teherautó + 3 rakodó (mindenki rakodik) Ár: 6.500.-Ft / óra

bútorszállítás
bútorszállítás

Költöztetés esetén minimum 3 óra fizetendő. Nincs + km díj, hétvégi, vagy sürgősségi felár. Hívjon, akár azonnal indulunk. Tel.: 06-30-952-3994. Ha csak bútorszállítást kér, akkor árajánlatért hívja fenti telefonszámot. Teljes körű megbízható lakossági költöztetés már 20 éve. Villámtrans. Az árak nettó árak, számlaigényüket kérem előre jelezzék.

Költöztetés

Az árak fixek, előre egyeztett, rejtett költségek nélkül. Költöztetés vagy bútorszállítás, talán egy nehéz a zongora, vagy új irodába költözik? Hívjon, mi segítünk. Bútorszállítás, és költöztetésen belül a pianínószállítás, zongoraszállítás, a fő profilunk. Továbbá tehertaxit és lomtalanítást is vállalunk. Költöztetés Budapest területén belül olcsón, azonnali kiszállással is akár. Természetesen mi vigyázunk az Ön értékeire és még a cipőnket is levesszük a lakásban, ha kéri. Már több mint 20 éve állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

bútor szállítás
bútor szállítás

Költöztetés Budapesten

Vállalunk költöztetést Budapest kerületeiben emeletes és családi házakból, lakásokból. Továbbá iroda költöztetés Budapest területén Budapestre vagy vidékre. Rakodóink szakképzettek, gyorsak és odafigyelnek az Ön lakásának sérülés mentes költöztetésére. Szekrényt, bútort, más nagyméretű berendezést kell elszállítania? Tehertaxi Budapest területén azonnal rendelkezésére tud állni. Csapatunk villámgyors, figyelmes, megbízható.

Tehertaxi Budapesten

Azonnal ki kell szállítania valamit: Pl. a bútorboltból nem vállalják az azonnali házhoz-szállítását a frissen vásárolt bútornak, kanapénak. Természetes, hogy Önnek nem ér rá nem ér rá a jövő hétig, vagy még tovább. Tehertaxi Budapesten alkalmas bármilyen rendezvényi berendezés azonnali kiszállítására. Persze ha csak néhány kisebb elemet, széket, asztalt, monitort kell kiszállítani, akkor is tehertaxi lehet a segítségére. Sokszor akkor is tehertaxit hívnak, ha nem fér bele a családi autóba a bútor, kanapé, amit költözéskor mozgatni kell.

Csapatunk állandó tagokból áll évek óta. Igényes, tiszta megjelenésünk bizalmat ébreszt szomszédaiban is, így dolgozunk több éve. Hosszú távra tervezünk. Azonnal reagálunk megkeresésére.zongora szállítás

Nagy és gyors platós autóval dolgozunk, mely szárazon tartja a szállítmányt eső esetén is. BUDAPEST EGÉSZ TERÜLETÉN, ÖSSZES KERÜLETÉBEN VILLÁMGYORS TEHERTAXI SZOLGÁLTATÁS

FIGYELÜNK ÖNRE

Amikor a helyszínre érkezünk, közösen végigvesszük, hogy Ön szerint mire kell figyelnünk a tárgyak mozgatása során. Ha észrevesszük, hogy egyéb bútorok, berendezések veszélyes helyen vannak vagy zavarnak a mozgatásban, megbeszéljük Önnel mit hova tehetünk. Ezek visszapakolásában is természetesen segítünk. Mindig alkalmazkodunk az adott körülményekhez.

Fontos, hogyha kéri, levesszük a cipőnket is a lakásban! Megóvjuk az ajtókat és a falakat a foltoktól, nyomoktól, amit egy-egy bútor tud okozni szállítás közben. Megóvjuk más ingóságait is, e felől nyugodt lehet. A tehertaxi budapesti célállomásán először felmérjük a helyszínt, kiiktatjuk az akadályokat. Ez fontos, hogy szintén sérülésmentesen szállíthassunk. Ha bútorszállításra volt a feladata a tehertaxinak Budapesten, akkor mindenképpen segítünk a bútorok visszarendezésében, ha kéri. Számlaigényüket kérem előre jelezzék.

Tehertaxi szolgáltatás Budapest egész területén, szekrény, bútor, nagyméretű berendezések költöztetése.

Kutyabarátként fontos nekem az állatok védelme. Kérjük idén adja az adó 1 százalékát állatmenhely részére. 

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.