Költöztetés profi módszerekkel

Költözni szeretne, és megbízható partnert keres, aki vigyáz bútoraira, értékeire, és a munkát ráadásul precízen is végzi? Hívjon minket!

költöztetés
„KI SZERET KÖLTÖZNI? NA UGYE, HOGY SENKI! VELÜNK ÉLMÉNY LESZ A KÖLTÖZÉS. A KÖLTÖZTETÉS TERHEIT LEVESSZÜK A VÁLLÁRÓL, BIZTONSÁGBAN ELSZÁLLÍTJUK INGÓSÁGAIT ÚJ RENDELTETÉSI HELYÜKRE.”

Költöztetés lakásból, irodából, üzletből?

A költöztetés történhet lakásból, irodából vagy üzletből. Szakképzett rakodóink gondoskodnak a csomagolásról is, ha Önnek nem jut rá ideje. Csomagoláshoz dobozt, illetve csomagoló fóliát is tudunk biztosítani. Sajnos a csomagolóanyagokért díjat számítunk fel, viszont Önnek nem kell keresgélnie, és kérni ismerősöktől, különböző „boltoktól”, hanem mi biztosítjuk Önnek.

Gépparkunk: 3,5 tonnás autóból áll, így kisebb helyekre és kertekbe is be tudunk állni, illetve a parkolás is könnyebben megoldható.

A költöztetés történhet vidékre vagy külföldre is, mi partnerek vagyunk ebben!

Nézze meg kedvező költöztetés árainkat!

Villám Trans – Költöztetés

Munkatársaink munkavégzésére garanciát vállalunk.

Költöztetéssel éjjel – nappal állunk rendelkezésére.

A költöztetés előtt mennyivel kell időpontot foglalnom?

Mi alkalmazkodunk az Ön igényeihez, ezért bármely nap szívesen állunk rendelkezésére. Mi mindig igyekszük úgy alakítani a kapacitásunkat, hogy az Önnek megfelelő időpontban vagy a megrendelés után akár 1 órán belül elkezdhessük a költöztetést. Tapasztalataink szerint a költöztetések a legtöbbször a hétvége köré szerveződnek. Ezért, ha Ön a hétvégére szeretné a költöztetést megrendelni – ide értve a pénteket és a hétfőt is – érdemes lehet minket a hét elején már felhívni, érdeklődni. Gyakran a költöztetések a hónapok elején, végén történnek, ezért ilyenkor is egyszerűbb, ha előre egyeztetünk. Ilyenkor nyugodtan hívja fel munkatársunkat, aki azonnal meg tudja mondani, hogy hogyan és mikor tudjuk a költöztetést vállalni.

Hétvégén is felár nélkül vállalják a költöztetést?

Természetesen! Az év minden napján vállalunk költöztetést, így nyugodtan hívhat minket akár rendezvények költöztetésére is, amikor a rendezvénynek vasárnap délután van vége. A lakossági költöztetés ugyanígy a hét bármilyen napján, éjszakába nyúlóan is megoldható.

Egy szekrényem van csak. Azt is elvállalják költöztetésként?

Igen, mennyiségi korlát nincs, akár egy szekrény költöztetése is megoldható. Ezt manapság tehertaxinak szokták hívni, vagy egyszerű bútorszállításként kezeljük. Ilyenkor a kisebb munkákkal munkatársaink gyorsan, hatékonyan és tisztán végeznek. Ön csak rámutat a szekrényre, és mi már költöztetjük is Önnek.