Pianínó szállítás

Keresi a legmegbízhatóbb és legkörültekintőbb megoldást zongorája vagy pianínója szállítására? Akkor jó helyen jár!

pianínó szállítás

Hangszerek és pianínó szállítása

A hangszerek illetve egy pianínó szállítása súlyukból adódóan nem csupán rutinmunka, mint pl. egy lakásköltöztetés, hanem gyakorlott és hozzáértő költöztető szakembereket is igényel. Magas értékük, sérülékenységük miatt a pianínó szállítás komoly odafigyelést és körültekintést igényel.

Fedezze fel, hogy miért érdemes minket választani, ha egy ilyen különleges és értékes tárgy szállításáról van szó, és hogyan garantáljuk a zökkenőmentes és biztonságos szállítást. Több évtizedes tapasztalatunkkal és speciálisan képzett személyzetünkkel büszkén állítjuk, hogy zongorája vagy pianínója nálunk a legjobb kezekben lesz.

A pianínó szállítás nagy rutinnal rendelkező, gyakorlott rakodószemélyzet segítségével történik. Minden bizonnyal azért látogatott el weboldalunkra, mert rendelkezik zongorával vagy pianínóval, vagy tervezi valamilyen nehezebb hangszer vásárlását, pianínó szállítását . Amennyiben ezek közül bármelyik is érdekli Önt, jó helyen jár.

„SZERETETT PIANÍNÓJÁT BIZTONSÁGOSAN ELJUTTATJUK ÚJ CÍMÉRE. NEM KELL AGGÓDNIA A HANGSZER KÖRÜLTEKINTŐ SZÁLLÍTÁSA MIATT, EBBEN MI NAGY TAPASZTALATRA TETTÜNK SZERT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN.”

Villám Trans – Pianínó szállítás

Hívjon! Mi segítünk!

Villám Trans – A rutinos fuvaros

Bitronságos szállítás, több, mint 30 év tapasztalatával!

Cégünk 31 éves tapasztalattal áll a rendelkezésére és fő profilunk közé tartozik a hangszer és ezen belül a pianínó szállítás. A hangszerek illetve a pianínó szállításánál figyelembe kell vennie a gépjármű parkolási lehetőségét. Kollégáim több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a hangszerek és pianínó szállításában, valamint egyéb nem átlagos tárgyak költöztetésében, melynek szállítását akár önmagukban, akár egyéb más bútorszállítással (egyéni igény szerint) együtt is elszállítjuk Önnek.